Olga Gurmeza

Vreau să aduc nenumărate mulțumiri întregii echipe care activează în secția

Patologia Nou-Născuților Nr.1.

În timpul aflării noastre în această secție am rămas foarte mulțumită de comportamentul întregului colectiv. Am fost primită cu bunăvoie și multă atenție. Deosebite mulțumiri îi adresez dnei Angela Sinițcaia – șefa secției, deoarece este o șefă bine pregătită, în domeniu în care activează, muncește cu multă dragoste și răbdare față de bebelușul meu. Mulțumesc asistentelor medicale care muncesc cu toată dragostea și dăruință maximă asupra bebelușilor și mămicele acestora.

Mulțumesc Dnei Eudochia, un om cu suflet mare și mereu cu zâmbetul pe buze. Am învățat foarte multe de la dna Angela și asistentele din secție. Acum mă simt mai pregătită în ceea ce privește îngrijirile necesare și corecte fată de bebelușul meu. Salonul în care m-am aflat este bine amenajat, cu mobilier nou, curățenie permanentă.

Mulțumim din suflet întregului colectiv și le urez serviciu ușor, salarii mai mari, pentru că acești oameni muncesc în toată sudoarea frunții, pentru a ne ajuta, trata și învăța pe noi să facem față situației, iar până la urmă ei sunt acei oameni care ajută să pună pe picioare noua generație.

Vă mulțumesc pentru grija și atenția care ne-ați oferit-o, să vă dea domnul sănătate.

                                                                                                                  Pacienta: Olga Gurmeza

                                                                                                                                                                                     04.04.2017

Olga_Gurmeza