Misiune, viziune şi valori

misiune Misiunea noastră este prestarea unui act medical de calitate, într-un mediu sigur și confortabil, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune îngrijiri.


viziuneNe propunem să oferim un serviciu calitativ și complex prin competențe profesionale deosebite, ne dorim să impunem un nou standard pentru serviciile medicale din Republica Moldova, prin promovarea bunelor practici medicale și implementarea tehnologiilor inovatoare. Vom trata orice pacient ca fiind cel mai important și ne vom canaliza energia pentru a preveni, a diagnostica, a trata și a oferi îngrijiri medicale la standarde internaționale, îmbunătățind calitatea vieții pacienților noștri.


valoriPacientul pe primul loc: prioritatea noastră este reprezentată de nevoile pacienților noștri și căutăm cele mai bune soluții pentru a le oferi servicii de calitate care să le depășească așteptările. Dorim ca pacienții noștri să simtă că sunt pe mâini bune și că beneficiază de suportul necesar. Acordăm o atenție deosebită satisfacției pacienților noștri, nevoilor și drepturilor lor, precum și siguranței în care se desfășoară actul medical.

Îmbunătățirea continuă: suntem preocupați de instruirea constantă a personalului nostru și dezvoltarea fiecărui angajat, întrucât suntem conștienți că instruirea și aprecierea resurselor umane este cheia performanței. Suntem dedicați întru totul pacienților noștri, pe care îi tratăm cu profesionalism, responsabilitate și nu în ultimul rând cu plăcere. Principiile pe care se bazează echipa noastră sunt respectul, aprecierea, încrederea, toleranța și loialitatea.

Standarde ridicate de calitate: acțiunile noastre se centrează în jurul asigurării și îmbunătățirii continue a calității serviciilor medicale pe care le oferim. Respectăm standardele internaționale de calitate și evaluăm calitatea serviciilor oferite pe toate planurile, începând de la gradul de satisfacție a pacienților și până la standardele profesionale ridicate ale actului medical.

Inovație în domeniul medical: în toate activitățile pe care le desfășurăm dorim să aducem inovația, excelența și performanța. Dorim să impunem un standard de referință pentru servicii medicale prin promovarea bunelor practici și a metodelor inovatoare de investigație, diagnostic și tratament.