Ziua Internațională a Copiilor sărbătorită la  Spitalului Clinic Municipal nr.1 din Chişinău

Ziua Internaţională a Copiilor a fost sărbătorită în IMSP Spitalul Clinic Municipal nr.1, unde   toţi micuţii internaţi în blocul pediatric, mămici cu nou –născuți și cele cu burtici, au fost invitaţi la sărbătoarea din curtea spitalului.

După ce au luat pastilele şi li s-au făcut toate procedurile medicale, cei mici s-au putut distra de ziua lor împreună cu mămicile lor.

Copii au avut parte de un program cu jocuri interactive, animatorii, muzică, dansuri, desene animate pe asfalt și multe dulciuri. La finele sărbătorii fiecare copil internat a primit câte o jucărie, carte și alte lucruri necesare.

Sărbătoarea a fost organizată de către angajații instituției cu sprijinul financiar a unui grup de 4 mame din municipiu Chișinău, care au dorit să aducă un zâmbet și pe fața acelor copii care în acest an de ziua Copiilor sunt supuși tratamentului necesar în staționar.

ziua_copiilor_2017_20

La data de 1iunie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 au venit pe lume  28 de copii și în staționar se tratează peste 120 de copii.