Redeschiderea după reparație capitală a secției Terapia Nr.2

În data de 10 octombrie, la IMSP Spitalul Clinic Municipal nr.1 a avut loc inaugurarea Secției Terapie nr.2, care a fost renovata capital, modernizată și dotată cu mobilier nou, blocuri sanitare în saloane.

inaugurarea_terapie_nr.2_17.jpg

Secția respectivă are capacitatea de 30 de pturi și este preconizată pacienților cu boli cardiovasculare, pulmonare, patologii ale tractului digestiv, urinar și bolnavilor care suferă de diabet zaharat și de complicațiile acestuia.

inaugurarea_terapie_nr.2_30.jpg

La eveniment au fost prezenți Primarul Interimar al Municipiului Chișinău Nistor Grozavu, șeful Direcției Sănătății a Consiliului municipal Chișinău, Mihai Moldovanu, directori ai instituțiilor medico-sanitare publice municipale precum și colaboratorii instituției.

inaugurarea_terapie_nr.2_09.jpg

Toate cheltuielile au fost suportate de fondator, Consiliul Municipal Chișinău, valoarea investițiilor oferite se ridică la peste 2 milioane lei, anual în această secție se tratează peste 1500 de pacienți.

inaugurarea_terapie_nr.2_29.jpg

Secția Terapia Nr.2 este deja a III-a secție care a beneficiat de lucrări de reparații capitale în anul 2017, total în reparații au intrat 5 secții de diferite profiluri din cadrul spitalului.

Cheltuielile pentru lucrări sunt suportate de către Consiliul Municipal a Primăriei Chișinău și bugetul intern al instituției.