George Hille: Suntem mulțumiți că am ales Spitalul Clinic Municipal Nr.1 din Chișinau

George Hille, reprezentantul Workgroup Urgenta Foundation din Olanda, a fost într-o vizită de lucru la Spitalul Clinic Municipal Nr.1. În cadrul acesteia,  oaspetele olandez s-a documentat, totodată, în privinţa implementării proiectului finanţat de compania pe care o reprezintă , în vederea dotării spitalului cu aparatură medicală performantă. Drept urmare mai multe secţii au fost modernizate şi a fost instalat  un sistem performant de transportare a oxigenului și de producere a aerului comprimat.

George_Hille_1

“Sunt plăcut surprins de rezultatul proiectului şi mă bucur că sistemul de oxigenare funcționează excelent, iar lucrătorii medicali au însușit bine utilizarea aparatajului. Asta va asigura buna funcțiune a sistemului și va fi de folos cetățenilor în acordarea asistenței medicale specializate. Dintre cele 7 instituţii medicale din R. Moldova, participante la proiect, constat сa am avut cea mai bună cooperare cu această instituţie şi ne bucurăm că am luat o decizie corectă, incluzând-o în proiect.Apreciez dedicaţia şi managementul iscusit pe care le-am descoperit în persoana directorului spitalului, iar asta mă face să afirm că am realizat un proiect de succes”, a declarat reprezentantul Workgroup Urgenta Foundation din Olanda.

George_Hille_2

George_Hille_3

La rândul său, directorul IMSP SCM Nr. 1, Iurie Dondiuc, a menţionat: “ Suntem extrem de mulțumiți și recunoscători pentru susținere şi donaţiile făcute instituției noastre, este o contribuţie importantă în procesul de modernizare în care suntem angrenaţi şi completează eforturile noastre din ultimii ani de a asigura tot ce este necesar bunei funcţionări a actului medical. Vă mulţumim pentru finanţarea generoasă, care ne–a oferit posibilitatea să îmbunătăţim dotarea  mai multor secţii și subdiviziuni deosebit de importante ale spitalului nostru.”

Reiterăm că întreg sistemul de aprovizionare a spitalului cu gaz medical a fost restabilit cu suportul organizaţiei neguvernamentale din Olanda, Workgroup Urgenta Foundation, iar proiectul de renovare a costat 150 de mii de dolari.

George_Hille_4

George_Hille_5

George_Hille_6

George_Hille_7

/www.mamaplus.md/