Născuţi pe 29 februarie

Ziua de 29 februarie este cu siguranţă una neobişnuită şi plină de semnificaţii. Pentru unii este o mare sărbătoare, întrucât îşi celebrează ziua de naştere o dată la patru ani. La Spitalul Nr.1 din capitală zece femei au născut astăzi. Au venit pe lume şase fetiţe şi patru băieţei.

Comoara familiei Manughevici a venit pe lume la ora două noaptea. Măsoară 52 de centimetri şi cântăreşte patru kilograme. Îl cheamă Mark, iar fericita mămică încă nu-şi poate lua privirea de la el şi îi urmăreşte cu atenţie fiecare mişcare.

Ella Manughevici este sigură că data de 29 februarie îşi va pune amprenta pe destinul fiului ei.

Se pare că magia cifrelor o urmăreşte pe tânără mămică de 30 de ani. Spune că s-a căsătorit pe opt luna a opta, fetiţa s-a născut pe data de zece în luna a zecea, iar acum, băieţelul a venit pe lume într-o zi care apare în calendar o dată la patru ani.

Potrivit datelor oferite de Întreprinderea de Stat Registru, peste două mii de moldoveni sunt născuţi pe 29 februarie. Oamenii de ştiinţă au calculat care sunt şansele să te naşti în această zi: una la 1.461. Şi tot ei spun că cei născuţi pe această dată, teoretic, ajung să-şi sărbătorească majoratul abia la 64 de ani.

/jurnaltv.md/