Amelia, Emilia si Sorin — tripla bucurie a unei familii

Amelia, Emilia si Sorin — tripla bucurie a unei familii din capitala: micutii au fost conceputi pe cale naturala

Bucurie tripla intr-o familie din capitala care s-a marit cu inca trei membri, 2 fetite si un baiat. Acestia au venit pe lume la spitalul numarul 1 din capitala, iar acasa mai au un fratior de 7 ani. Micutii au fost conceputi pe cale naturala, un caz foarte rar intalnit la noi.

 

Faceti cunostinta cu Amelia, Emilia si Sorin. Cei trei micuti au venit pe lume joi, la spitalul clinic municipal numarul 1 din capitala. Parintii spun ca sunt in culmea fericirii.

Iulia PROCOPCIUC, SEF SECTIE COPII PREMATURI: “Au fost transferati in aceasta sectie…”

Prima a venit pe lume o fetita, dupa care a doua, iar al treilea a fost baietelul.

Suada KARKOUKI, REPORTER PROTV: “Medicii spun ca greutatea micutilor este foarte buna. Prima fetita si baitelul s-au nascut de 1 kg si 850 de gr, iar  cea mai mica fetita are 1 kg si 550 de grame.”

Una dintre fetite, care cantareste cel mai putin, deocamdata se afla in incubator, asta pentru a mai lua in greutate. Parintii spun ca deja ii deosebesc pe micuti si ca toti trei seamana izbitor ca fratele lor mai mare, de 7 ani, care este nerabdator sa-i vada. Mama a aflat ca va avea tripleti in a treia luna de sarcina si spune ca pana la nasterea copiilor s-a simtit bine.

Mama in varsta de 30 de ani a refuzat sa vorbeasca in fata camerei, pentru ca deocamdata este foarte slabita. Tripletii au fost conceputi pe cale naturala, un caz foarte rar intalnit la noi.

/www.protv.md/