Scrisoare de mulțumire!

Alina_Russu_1_400pxPrin prezenta transmit sincere mulțumiri personalului medical al Spitalului Clinic Municipal Nr.1, în deosebi D-lui Cătălin Cauș, care a asistat la data de 22.08.2015 nașterea prematură, duplex, 26 săptămâni. În urma acesteia s-au născut două fetițe ( prima cu Masa de 770gr și a doua cu Masa de 740gr), din care a doua s-a stins din viață după 4 ore de la naștere, iar prima fetiță a supraviețuit și la moment are Masa de 4400gr.

În perioada de după naștere am fost internați în secția reanimare nou-născuți a aceluiași spital, aproximativ 10 zile, după am fost transferați în secția reanimare copii nr.2 — unde am stat în incubator până la 2 kg, aproximativ 1 lună și ulterior la data de 7 octombrie am fost transferați în secția pentru îngrijirea prematurilor. Vreau să menționez că și eu sunt cu studii medicale medii și am activat ca soră medicală într-un spital de copii din capitală și mi-a fost foarte greu să trec prin această experiență cunoscând multe detalii medicale, însă recunosc că am avut noroc ca copilul nostru să fie îngrijit și supravegheat de un personal medical de excepție din secția reanimare nr.2 în frunte cu medicul șef interimar Mariana Luceac, care merită toată aprecierea noastră și nu în ultimul rând surorile medicale din această secție, care a trebuit să fie în primul rând psihologi pentru multe mame ca mine.

Alina_Russu_2_400pxNu în ultimul rând sincere mulțumiri d-nei Iulia Procopciuc și echipei sale,care ne-a învățat totul fiind în secție aproape o lună în care am făcut cei mai importanți pași, cum ar fi părăsirea incubatorului și trecerea de la sonda gastrică la sticluță.

Țin să menționez că d-ul Cătălin Cauș a vizitat mica pacientă aproape zilnic, pentru ce îi mulțumim sincer încă odată dumnealui, doamnelor Mariana Luceac și Iulia Procopciuc cu echipele sale.

Cu stimă Alina Russu /29.01.2016/