Încă o scrisoare de recunoștință în adresa instituției noastre. Mulțumirile se îndreaptă către întreaga echipă a secției Terapie 1 și este semnată de doi pacienți care au ajuns în instituția noastră în stare gravă, dar cu ajutorul personalului nostru medical au depășit momentele de criză și se simt bine. Iată ce ne scriu:

dfgfdfg

 

”Vă aducem la cunoștința dv., că la data de 3.10.2024, am fost internați în secția Terapie 1, în stare gravă. Sub conducerea șefei secției, Angela Budu, au fost efectuate toate investigațiile corespunzătoare, datorită cărora ne simțim mai bine. De asemenea, angajații secției Terapie 1 se comportă calm cu pacienții și reacționează prompt și operativ la solicitările bolnavilor. Mâncarea este gustoasă și se dă la timp, curățenie se face foarte des și se menține totul într-o stare foarte bună.

Totodată, vrem să aducem sincere mulțumiri și colaboratorilor secției Primiri Urgente, care reacționează prompt și adecvat.

Vă mulțumim întreg colectivului medical pentru aportul care îl aduceți zi de zi întru salvarea vieților omenești. Cu stimă și respect, pacienții salonului Nr.1: Costu Gheorghe și Straistari Vitalie.”

Secția respectivă este preconizată pacienților cu boli cardiovasculare, pulmonare, patologii ale tractului digestiv, urinar și bolnavilor care suferă de diabet zaharat și de complicațiile acestuia.

Vă mulțumim și noi și vă dorim multă sănătate!