Astăzi celebrăm Ziua Internațională a Familiei

La inițiativa Organizației Națiunilor Unite, începând cu anul 1993, la data de 15 mai este marcată Ziua Internațională a Familiei, având drept obiectiv sensibilizarea opiniei publice și sublinierea importanței creării unei familii sănătoase care duce la prosperarea societății, această zi fiind și un moment de sărbătoare în orice familie, punând în evidență rolul fiecărui membru în parte.1505134556

Astfel, cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, Spitalul Clinic Municipal nr.1 felicită toate familiile din republică și le urează prosperitate și liniște. Un gând frumos este întreptat către întreaga societate de a nu uita că familia înseamnă mult mai mult decât un cuplu cu copii care împart un anume spațiu locativ și un buget financiar, aceasta este dragoste, respect reciproc, susținerea dreptului fiecăruia la evoluție, libertate, copilărie și educație, intrajutorare, conviețuire și suport laolaltă cu transmiterea peste generații a tradițiilor culturale. Totodată, familia este foarte importantă în viața oricărui individ, mai ales că aceasta este locul în care ne petrecem cea mai importantă perioadă din viața noastră. Mai mult, în cadrul familiei ne formăm ca oameni și învățăm lucrurile de bază care ne ajută să ne dezvoltăm, fiecare familie e deosebită în felul său, cu propriile bucurii şi dileme, aspiraţii şi cu o formulă aparte a fericirii.

Nu uitați că valoarea unei familii este inestimabilă și este locul în care vreai să fii atunci când te simți consumat sau departe de casă, asta însemnând că sentimentul de siguranță confirmă adevărata ei valoare.

/15.05.2018/

Serviciul mass-media