În ajunul zilei de 8 Martie, la spitalul ,,Gheorghe Paladi”, a fost sărbătorită Femeia!

O zi aleasă din an dedicată celor peste 700 de femei care activează în cadrul instituției medicale și care își dedică 365 de zile din an muncii lor nobile și responsabile — ELE sunt femeile puternice care veghează visul femeilor de a deveni mame, cele care întâmpină pe lume noi vieți și dăruiesc zi de zi sănătate.

Cu prilejul Zilei de 8 Martie, Vasile Guzun, directorul spitalului ,,Gheorghe Paladi”, a venit cu un mesaj de felicitare adresat doamnelor și domnișoarelor din cadrul instituției: ,,Dragi colege, vă felicit cu ocazia Zilei de 8 Martie, vă doresc multe zâmbete, fericire, gingășie, atenție și iubire din partea celor din jur, fie ca rezultatele pe care le obținem la locul de muncă să vă bucure mereu. La mulți ani!”.

În această zi specială, angajații spitalului au lasat pentru câteva ore halatele albe și s-au lăsat seduși de acorduri de viori și pian, primind în dar momentele binemeritate de satisfacție pentru munca și devotamentul lor. Cei care au creat atmosfera de vis sunt ansamblul de violoniști ,,Divertisment”. Publicul s-a bucurat de momente unice, alături de artiştii talentaţi pe care i-a răsplătit cu mari aplauze.

La mulți ani, tuturor femeilor!