Pacienți recunoscători nu doar de medicii noștri, ci și de condițiile din cadrul instituției noastre. Mesaj de mulțumire din partea unei bolnave care a revenit la Spitalul Clinic Municipal ”Gheorghe Paladi” după 15 ani, pentru o intervenție, în secția ginecologie.

”Eu, R. E., pacientă a spitalului dumneavoastră, am fost internată pentru o operație în secția ginecologie. Acum 15 ani am suportat o operație similară în aceeași secție, unde toată instalația curgea, camera sanitară era în stare proastă, mobilierul era vechi și nefuncțional. Am avut multe îndoieli cu privire la ce mă așteaptă anul acesta? Secția a fost renovată și secțiile dispun de paturi moderne cu comenzi urgente, mobilier nou, o cameră sanitară, care are duș, bideu și o baie confortabilă.

Operația a fost efectuată cu ajutorul altor tehnologii (laparoscopie), de către Geine G., anestezie de către Severin G., din păcate nu cunosc numele tuturor din echipă. Profesionalismul medicilor este dincolo de laude. Am o deosebită plăcere să remarc că toate asistentele și personalul și-au făcut munca foarte calm și politicos.

Mulțumiri speciale adresez Larisei Shevchenko, responsabilă pentru asigurarea alimentației, care întotdeauna ridică moralul tuturor. Mâncarea a fost gustoasă și nu a fost nevoie de hrană suplimentară. Pe coridor era mereu apă de băut.

În calitate de pacient care a mai avut experiență în cadrul spitalului dumneavoastră, am ajuns la concluzia că instituția corespunde standardelor înalte, fiind dotată cu mobilier și echipamente moderne, iar cel mai important merit este personalul medical și doctorii. Astfel, vreau să-mi exprim profunda recunoștință tuturor și să vă doresc un singur lucru – aveți grijă de angajații dvs și încurajați-i – sunt bogăția noastră umană. Perioada de internare: între 5 și 9 august 2024. R. E”, ne-a scris într-un mail pacienta.

Vă mulțumim, pentru apreciere și încredere! Sănătatea voastră este prioritatea noastră!

 

fghjklkjhg

fghjfghjh