În fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, în Republica Moldova, este sărbătorită una dintre cele mai importante și umane profesii — în această zi este marcată Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului. Cu prilejul sărbătorii, specialiștii spitalului ,,Gheorghe Paladi” au participat la un eveniment festiv organizat în cadrul instituției.

În contextul sărbătorii deosebite, Dl Vasile Guzun, director interimar al Spitalului Clinic Municipal ,,Gheorghe Paladi”, a adresat întregului colectiv cele mai sincere urări de sănătate și prosperitate remarcând rolul esențial al fiecărui angajat în asigurarea serviciilor medicale de calitate și efortul de neprețuit depus zi de zi în beneficiul sănătății oamenilor.

Felicitări și cuvinte de gratitudine au adus Dl Iurie Țugui, vice-director al Spitalului Clinic Municipal ,,Gheorghe Paladi”, și alți membri din cadrul instituției, care au dorit celor prezenți realizări demne și succese în continuare în activitatea profesională.

În semn de înaltă apreciere și recunoștință pentru profesionalism, devotament și dedicație în misiunea nobilă, mai mulți angajați din cadrul instituției au fost distinși cu diplome de onoare.

Administrația Spitalului Clinic Municipal ,,Gheorghe Paladi” urează felicitări tuturor angajaților din sănătate, să fiți apreciați pentru rezistența, grija, atenția și răbdarea cu care vă faceți munca și dăruiți sănătate pacienților dumneavoastră!