Oaspeți de vază la spitalul ,,Gheorghe Paladi”: În data de 16 mai, instituția noastră a fost vizitată de medicul obstetrician-ginecolog cu renume internațional Dr. Adrian Sângeorzan, medic-scriitor de origine română cu peste 30 de ani de experiență la spitalul universitar Jamaica din New York, SUA.
Medici obstetricieni-ginecologi din cadrul spitalului ,,Gheorghe Paladi”, dar și colegi medici sosiți din alte instituții medicale, au participat cu entuziasm la întâlnirea cu domnul doctor. Distinsul medic și-a relatat povestea de viață și întâmplări curioase din experiența profesională. Întâlnirea a luat locul unei ,,întâlniri de suflet”, așa cum au remarcat la un moment dat chiar medicii participanți la eveniment. Alături de invitatul nostru s-au aflat profesorii universitari Dr. Olga Cernețchi și Dr. Valentin Friptu.
Evenimentul a fost organizat și moderat de către Dr. Cătălin Cauș, medic obstetrician-ginecolog, conferențiar universitar.
Mulțumim medicului-scriitor Adrian Sângeorzan pentru momentele deosebite oferite și experiența împărtășită cu specialiștii din Moldova!