Teorie versus practica medicală în abordarea pacientului post-pandemie

O nouă ediție a ,,Zilelor Medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Moinești”, România, o nouă participare a echipei medicale a IMSP Spitalul Clinic Municipal «Gheorghe Paladi».
Devenind tradiție, de șaptesprezece ani, administrația Spitalului Municipal de Urgență Moinești, România, organizează Conferința cu participare internațională „Zilele Medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Moinești”.

Demonstrațiile, workshop-urile și cursurile au fost desfășurate pe parcursul a 3 zile și au reunit profesioniști din principalele specialități medicale și de pe toate palierele de activitate- asistenți medicali, medici, kinetoterapeuți, cadre universitare, manageri și personalități ale sistemului medical.

Prima zi întitulată ,,Asistentul medical- o forță a schimbării, resursă vitală în acordarea de îngrijiri în sănătate” a cuprins numeroase subiecte prezentate de moderatori reprezentativi pentru domeniul asistenței medicale.

Ulterior, au fost desfășurate sesiuni științifice, teoretice și aplicativ-practice la care au participat echipa de medici ai instituției prezentă la conferință.
Pentru noi toți, conferința, reprezintă o oportunitate deosebită de reunire științifică, de extindere a colaborării.

Administrația IMSP Spitalul Clinic Municipal «Gheorghe Paladi» exprimă gratitudine dlui dr. Adrian Cotîrleț pentru onoarea de a participa la o nouă ediție a Conferinței de talie internațională.