Spitalul Clinic Municipal Nr.1 își sporește activitatea prin dotarea secțiilor cu echipament tehnic modern

Noul echipament a ajuns la destinație. Astfel, săptămâna curentă, instituția medicală a fost dotată cu paturi medicale funcționale moderne, care dispun de dispozitive electrice, fapt ce permite schimbarea poziției pacientului, transportarea în caz de necesitate dar și oferă confortul acestuia pe perioada șederii la pat. Au fost instalate, de asemenea, paturi ce sunt utilizate manual.

IMSP Spitalul Clinic Municipal Nr.1 a fost utilat și cu tehnică computerizată nouă, cum ar fi calculatoare electronice, imprimante și alte dispozitive periferice de scanare și tipărire a informațiilor. Acestea urmează a fi utilizate în secțiile curative de către lucrătorii medicali, pentru a facilita și desfășura o mai bună activitate în procesul de lucru cu documentația, precum și a spori capacitățile personalului în ceea ce privește prestarea serviciilor medicale de calitate.

Reamintim că, la sfârșitul anului trecut, au fost renovate mai multe secții din cadrul spitalului, atât în blocul chirurgical-somatic, precum și în cel perinatologic, care cuprinde mai multe unități. În rezultatul reparațiilor, saloanele cât și holurile au fost modernizate și dotate cu mobilier nou și blocuri sanitare, dulapuri pentru vestimentație, prosoape și lenjerie de pat, etc. De asemenea, secțiile dispun și de sufragerii renovate.

Misiunea principală a IMSP Spitalul Clinic Municipal Nr.1 este prestarea unui act medical de calitate, într-un mediu sigur și confortabil, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune îngrijiri.

/19.06.2018/

Serviciul mass-media