Pe unele femei 8 martie le-a prins intre peretii de spital

Pe unele femei 8 martie le-a prins intre pereti de spital. S-au simtit cele mai fericite, insa, pentru ca au adus pe lume copii. Multe cred ca aceasta zi va fi cu noroc pentru bebelusii lor si au spus ca nici nu mai asteapta alte cadouri.

Suada KARKOUKI, REPORTER PROTV:Pentru femeile care au petrecut ziua de 8 martie la maternitate, nu au contat cadourile. Nu si-au dorit masini, diamante sau vacante. Ele au primit cel mai frumos dar, pe care si l-au putut imagina. Au devenit mame.“ 

Nadejda a nascut in aceasta dimineata primul ei copil. E fetita si a venit pe lume perfect sanatoasa.

Nadejda, MAMA: “- A fost o surpriza. Vine sotul si I-am zis sa vina tot cu nume.“ 

In sectia de alaturi de la spitalul numarul unu din capitala gasim alte proaspete mamici. Aceasta tanara a devenit mama pentru a doua oara. Acasa este asteptata de un baietel, asa ca mare i-a fost bucuria cand a aflat ca va avea o fetita.

“Unul pentru sot si altul pentru mine. E o mare bucurie pentru mine in aceasta zi. Dumnezeu mi-a daruit un cadou atat de pretios.»

Cei care au vegheat nasterile, medicii, spun ca toti bebelusii s-au nascut sanatosi.

Totusi, indiferent de ziua in care se nasc, copiii sunt o binecuvantare, ne-au spus femeile, care au devenit mame ieri, in ajun de sarbatore.

“Nu de 8 martie, pentru ca este baiat si nu vreau sa nu fie jignit. — Sunteti multumita ca ati nascut pe 7?- Da. Cum spunea sotul: sa sarbatoreasca pe data de 7, iar pe 8 martie sa scape de mahmureala.“ 

Implinite si fericite, proaspetele mamici si-au impartit felicitari si le-au dorit femeilor din Moldova…

“Fie ca femeile sa fie iubite si sa-si pretuiasca sotii.“  

“Le doresc tuturor asemenea cadouri.“ 

/www.protv.md/