Modernizarea secțiilor Spitalului Clinic Municipal Nr.1 continuă

Condiții mai bune pentru viitoarele mame și bebelușii lor. Astfel, Unitatea de Primire Urgență, Biroul de informație, precum și Secția Obstetricală nr.2 a Centrului Perinatologic din cadrul Spitalului Clinic Municipal Nr.1 au revenit la activitate fiind reparate în mod complet.

Au fost modernizate, conform celor mai înalte standarde europene, holurile, saloanele, băile, bucătăriile, sau instalat sisteme de securitate și au fost schimbate și reabilitate instalațiile sanitare, termice și electrice.

Primii pacienți deja și-au exprimat mulțumirea pentru condițiile foarte bune create și prin faptul că secțiile renovate din cadrul spitalului cu nimic nu diferă de spitalele private din republică.

Lucrările au demarat la începutul lunii mai și au durat mai mult de patru luni de zile. În cel mai apropiat timp urmează ca și Secția obstetricală nr.1 să-și deschidă ușile după reparație capitală, unitate ce înregistrează anual mai mult de 2000 nașteri.

Vă reamintim că la sfârșitul anului trecut sau finalizat reparațiile în Blocul chirurgical-somatic unde mai multe secții au fost renovate capital, împreună cu bucătăriile și veceurile acestora, saloanele fiind dotate cu mobilier nou, blocuri sanitare, etc.

/05.11.2018/

Serviciul mass-media