Lucrări de dezinsecție și deratizare la Spitalul Clinic Municipal Nr.1

Având în vederea siguranța pacientului și protejarea sănătății acestuia, Spitalul Clinic Municipal Nr.1 trece printr-un proces sanitar de dezinsecție și deratizare. Lucrările sunt executate în toate blocurile cu scopul de a împiedica înmulțirea și răspândirea dăunătorilor paraziți, cum ar fi instecte de genul purici, muște, țințari, viespi, ploșnițe, păianjeni și respectiv a germenilor patogeni.

În cadrul lucrărilor, specialiștii utilizează preparate germane de tip Bayer, acestea fiind Solfac EW 50 și Peritroid, folosite cu ajutorul atomizatorilor și care ușor paralizează paraziții, curățând definitiv încăperile unde aceștia există.

Pentru a preveni și înmulțirea altor tipuri de dăunători, ce pot transmite diferite infecții periculoase, în interiorul cât și în jurul clădirilor spitalului, în continuare, vor fi efectuate operații sanitare de deratizare, acțiuni care își propun să stârpească existența șoarecilor și șobolanilor.

Fiecare proces de dezinsecţie este obligatoriu, mai ales în instituțiile medicale, şi se execută în câteva etape şi operaţiuni care se derulează într-o anumită succesiune.

/02.07.2018/

Serviciul mass-media