Diplome de recunoștință și apreciere pentru medicii Spitalului Clinic Municipal Nr.1

Alături de câștigătorii campaniei „Mulțumesc, Doctore” și alți medici ai Spitalului Clinic Municipal Nr.1 au fost printre cei mai apreciați de către pacienți, aceștia obținând și diplome de recunoștință din partea organizatorilor. Astfel, printre ei se numără directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc și vicedirectorul Ălina Bejan, medicii obstetricieni-ginecologi Angela Postu, Oleg Potacevschi, Elena Parpauț, Cristina Ipati, Stela Dodu, Viorelia Grosu, Ina Sărăteanu, Liviu Sărăteanu, Iurie Punga, medicul chirurg Mihai Sîrbu și mulți alții.

Directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc a exprimat gratitudine, apreciere și încurajare pentru toți lucrătorii medicali. Acesta a declarat că existența unei astfel de campanii face ca numele medicilor care își dedică viața profesiei să fie auzit, iar binele pe care îl fac, să fie apreciat.

„Faptul că Spitalul Clinic Municipal Nr. 1 are cele mai multe voturi se datorează tuturor celor care activează, începând cu portarii, infirmierele, asistentele și alții. Iată de ce, această înaltă apreciere, în care au fost nominalizate într-adevăr persoane respectate și profesioniste în meseria lor, noi o apreciem drept o activitate a întregii mari echipe a spitalului. Este important să atingi niște performanțe, dar trebuie să le și menții. Iată de ce acest premiu reprezintă o mare responsabilitate pentru noi”, a spus Iurie Dondiuc într-un interviu pentru Sănătate Info.

Vă reamintim că, campaniei „Mulțumesc, Doctore!”, care a durat o lună de zile, a fost inițiată de Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate cu implicarea platformei www.spitale.md prin care, pacienţii și-au putut manifesta recunoştinţa pentru profesionalismul şi grija primită de-a lungul timpului sau pe o perioada mai scurtă de la propriul lor medic.

Potrivit www.spitale.md, IMSP Spitalul Clinic Municipal Nr.1 se clasează, în continuare, pe prima poziția la catetoria Satisfacția Pacienților.

/29.06.2018/

Serviciul mass-media