Cu referire la discuţiile din mediul online iniţiate de dl Mihai Stratulat, Spitalul Clinic Municipal Nr.1 comunică următoarele:

Instituţia noastră nu comentează şi ne abţinem să reacţionăm la postările personale pe reţelele de socializare, care reiesă din dreptul fiecărui cetăţean la libera exprimare şi nu pot fi supuse unei limite a subiectivităţii.

Mai mult decât atât, vom evita polemicile iniţiate de dl Mihai Stratulat, ca reprezentant şi partener de afaceri al unei clinici private de pediatrie, afirmaţiile dumnealui având o tentă de marketing neloial, urmărind ponegrirea instituţiei şi tuturor cadrelor medicale şi reducerea încrederii pacienţilor în sistemul medical de stat, în favoarea celor private.

Aducem la cunoștință că Spitalul Clinic Municipal Nr.1 primește anual circa 8000 de nașteri și tratează până la 4000 de copii cu diferite patologii neonatale și neurologice. În rezultatul serviciilor medicale prestate, spitalul se clasează, în continuare, pe prima poziție la categoria Satisfacția Pacienților, potrivit sondajelor realizate de către portalul www.spitale.md și a numeroaselor mulțumiri parvenite de la pacienți.

/11.07.2018/