Condiţii moderne în secţia de terapie

Astazi 10 octombrie, la IMSP Spitalul Clinic Municipal nr.1 a avut loc inaugurarea Secției Terapie nr.2, care a fost renovata capital, modernizată și dotată cu mobilier nou, blocuri sanitare in saloane.

Secția respectiva este preconizată pacienților cu boli cardiovasculare, pulmonare, patologii ale tractului digestiv, urinar și bolnavilor care suferă de diabet zaharat și de complicațiile acestuia.

La eveniment au fost prezenți Primarul Interimar al Municipiului Chișinău Nistor Grozavu, șeful Direcției Sănătății a Consiliului municipal Chișinău, Mihai Moldovanu, directori ai instituțiilor medico-sanitare publice municipale precum și colaboratorii instituției.

Toate cheltuielile au fost suportate de fondator, Consiliul Municipal Chișinău, valoarea investițiilor oferite se ridică la peste 2 milioane lei, anual în această secție se tratează peste 1500 de pacienți.

Secția Terapia Nr.2 este deja a III-a secție care a beneficiat de lucrări de reparații capitale în anul 2017, total în reparații au intrat 5 secții de diferite profiluri din cadrul spitalului.

Cheltuielile pentru lucrări sunt suportate de către Consiliul Municipal a Primăriei Chișinău și bugetul intern al instituției.