Bebeluşi născuţi în prima zi a anului 2020 la IMSP Spitalul Clinic Municipal nr.1

Bebelusi_2020_1Noul an reprezintă un nou început, iar nimic nu poate ilustra acest fapt mai bine, decât nașterea unei noi vieți. Primul copil născut la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 chiar în seara de revelion, exact la o oră și 10 minute este o fetiță cu nota 10 la naștere și perfect sănătoasă.

În total în prima zi a anului 2020 la maternitatea Spitalului Clinic Municipal nr.1 s-au născut  doisprezece copii — 5 fetiţe şi 7 băieţei toţi fiind sănătoşi şi primind note de zece la naștere din partea medicilor, iar la moment atât micuţii, cât şi mamele lor sunt în stare bună și se bucură unii de alții.

Tifin Ana din Chișinău este mama Andreei, prima fetiță născută la noi în instituție, care a apărut pe lume la orele 01:10 min având  greutatea de 4000g și 53 cm. În noaptea dintre ani, femeia a primit cel mai frumos dar, care, spune ea, a venit ca o binecuvântare în familia lor, care de mult timp își doreau anume o fetiță, fiindcă mai au acasă un băiețel de 9 ani.

“Andreea este un copil mult așteptat de către întreaga familie. Pentru noi Andreea este o binecuvântare, fiindcă a venit practic pe neașteptate, Bebelusi_2020_2după o perioadă lungă de așteptări, noutatea că sunt însărcinată a venit chiar în dimineața zilei de Paști și acum că s-a născut în noaptea dintre ani e chiar o binecuvântare și un dar de la Dumnezeu pentru noi toți” spune Ana Tifin, mămica Andreei.

A doua fetiță născută la orele 02:14min, la fel are nota 10 la naștere și 4000g, este perfect sănătoasă și părinții au numit-o Miranda, iar mămica sa Tatiana Decuș esta în culmea fericirii și declară că e cel mai frumos dar din viața sa, mai ales că a venit în noaptea dintre ani.

Iată ce se spune despre copiii născuți de Revelion:

  • Bebelușii vor avea mai mult noroc decât cei din jurul lor.
  • Familia unui copil născut în Noul An va avea succes în anul respectiv.
  • Micuții născuți de Revelion nu vor fi afectați de niciun element malefic și vor fi feriți de înec.
  • Nou-născuții de revelion se vor transforma în adulți fertili.

Bebelusi_2020_3Noi le urăm sănătate și fericire tuturor și picilor o copilărie frumoasă, să crească mari și deștepți, să fie oameni mari și să se mândrească tot neamul de reușitele lor.