Aici se naște viitorul!

Aici_se_naste_viitorul_400pxAstăzi, 1 iunie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 s-a marcat Ziua Internațională a Copiilor și s-au împărțit daruri pentru copii și mamele lor.

Ziua Internațională a Copiilor are menirea de a celebra miracolul nașterii, al purității, dar și întoarcerea la inocență. Este ziua în care revenim cu toții la momentele tandre și plăcute ale copilăriei, ziua în care încercăm încă odată să conștientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar și că, toți copii au nevoie de sprijinul și atenția noastră zi de zi.

#UNICEF, cu suportul #USAID a donat maternități Spitalul Clinic Municipal nr. 1 un lot de consumabile de primă necesitate, produse de igienă și dezinfectanți pentru femeile gravide, lăuze și nou-născuți, dar și lucrătorilor medicali. Aceste produse sunt foarte binevenite în această perioadă, pentru ce și le spunem un mare Mulțumesc.

Donația este realizată în cadrul Programului „Prevenirea și Răspuns la COVID-19”, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Asistență Internațională (USAID) și implementat de UNICEF Moldova. Proiectul face parte din asistența in valoare de 2,2 milioane de dolari SUA, oferită de Guvernul SUA, prin intermediul USAID, pentru a opri răspândirea #COVID19 în Moldova.