Doi soți din Băcioi au devenit părinți de tripleți

Doi soți din Băcioi au devenit părinți de tripleți. Bebelușii i-au luat prin surprinde, spun părinții, întrucât la prima consultație la medic li s-a spus că vor avea doar un copil. Cei doi băieți și o fetiță au fost concepuți pe cale naturală, ceea ce este o raritate, susțin medicii.

Tripleti_din_Bacioi_1

Daniel s-a născut primul, cu 2kg 180gr. Alex este al doilea băiețel născut, iar a treia, cea mai mică este fetița, de 1kg 800gr.

,,Am așteptat copilașul, dar care s-au adeverit a fi trei. Inițial era unu, a fost la USG a două oară, erau gemeni, ok, am acceptat. La 12 săptămânii îi spune că vor fi trei. Eram un pic în șoc”, povestește mama.

Tripleti_din_Bacioi_2

,,Mă ținea de mâna, aveam emoții. Nu am fost lângă soție că era cezariană. La 3 s-a început, la 4 am văzut copiii, la 5 soția. Au fost niște momente unice”, spune tatăl copiilor. ,,Am doi fotbaliști și o balerină”.

Tripleti_din_Bacioi_3

Copiii au fost concepuți pe cale naturală. Se întâmplă foarte rar, explică medicii de la Spitalul Municipal nr. 1 din capitală, unde bebelușii au apărut pe lume. Și bunicii sunt în culmea fericirii, că pe genunchi vor legăna o echipa de nepoți. Grijile s-au triplat, odată cu fericirea, spun aceștia.

Pe lângă Daniel, Alex și Lia, familia o mai au acasă pe Raluca, prima lor fetiță, care are acum trei ani. Soții spun că știu deja cum va arată viitorul lor. Nu au dorințe ieșite din comun, dar de un lucru sunt siguri – îl vor împreună. ,,O masă întinsă mare, toți fericiți cu bunei, cu rude.”

/www.unica.md/