Rezultatele concursului pentru funcția de șef secție Ginecologia Aseptică nr.1

Gheorghe_GainaCu privire la rezultatele evaluării candidatului la funcţia vacantă de şef secţie Ginecologie aseptică nr.1 a fost organizată şedinţă Comisiei de evaluare şi selectare a candidaţilor la funcţia de sef secţia ginecologie aseptică nr. 1 a  IMSP SCM Nr.1, pentru participare la concurs fiind admis dl Gheorghe Găină, medic obstetrician ginecolog.

Evaluarea candidatului s-a efectuat conform cerinţelor ordinului MS nr. 139 din 15.10.2015 „Cu privire la aprobarea Regulamentului privind angajarea prin concurs a personalului medical din sistemul sănătăţii” şi ordinului intern al spitalului nr. 197 din 03.10.2017„Cu privire la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de şef secţia ginecologie aseptică nr. 1 a IMSP SCM Nr. 1”.

Candidatul, dl Gheorghe Găină a acumulat în urma concursului, 222 de puncte din numărul total de puncte posibile 258, ceea ce constituie 86,05 % și a fost aprobat unanim de către membrii comisiei la funcţia de şef secţie ginecologie aseptică nr. 1 a IMSP SCM nr.1.